Doppen sparen voor KNGF geleidehonden

Video

KNGF doppen

Op veel flesjes en potten zitten harde plastic doppen. Weet je dat die geld waard zijn?

Je kunt ze sparen voor KNGF geleidehonden, want die zamelt ze in om de opleiding van een aantal hulphonden te bekostigen. Er is al voor duizenden euro’s ingezameld en dat kan alleen omdat er heel veel mensen aan de actie meedoen.

De doppen moeten helemaal bestaan uit hard plastic, dus zonder stickers, etiketten, of metaal. Het is ook fijn als je ze thuis even schoonmaakt, want anders gaat het zo stinken bij het inzamelpunt. Lever de doppen los in, dus zonder tasje eromheen.

Er zijn inmiddels al heel veel inzamelpunten. Een paar staan er op de website van KNGF aangegeven, maar op hun Facebook-pagina zijn er nog veel meer inleveradressen te vinden.

Doe je ook mee?