Opruimen voor KiKa

Video

Opruimen voor KiKa

Jaarlijks krijgen in Nederland zo’n 550 kinderen kanker. KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij, werft geld voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans te vergroten.

Het Prinses Máxima Centrum in Utrecht wordt in juni geopend door onze koningin. Het centrum staat helemaal in het teken van kinderoncologie. Er zullen patiënten behandeld worden, maar er zal ook veel onderzoek gedaan worden om kanker te ontrafelen, zodat er minder kinderen ziek zullen worden. Helaas is er op dit moment niet genoeg geld om het hele Prinses Màxima Centrum in te richten. Dit heeft tot gevolg dat de vierde verdieping niet ingericht wordt opgeleverd.

Marktplaats en KiKa slaan daarom de handen ineen. Door via Marktplaats spullen te verkopen ten behoeve van KiKa, zal het misschien toch mogelijk zijn om dure onderzoeksapparaten aan te schaffen.

Heb je ook iets in huis dat in een hoekje ligt te verstoffen? Plaats dan een speciale KiKa advertentie op Marktplaats. De opbrengst gaat geheel naar KiKa. Dit kan alleen als je bij betaalverzoek kiest voor IDEAL (en dat kost 40 cent extra). Maak een foto van wat je wilt verkopen en bedenk hoeveel je ervoor zou kunnen vragen. Worden je spullen niet verkocht? Dan zal de advertentie op 31 maart 2018 van de website af gehaald worden.