Reclamefolders

Video

JaNee stickers

Meerdere keren per week worden er folders huis aan huis bezorgd. Veel mensen hebben hier niet om gevraagd en gooien de folders soms zelfs ongeopend weg. Dit levert een hoop oud papier op, wat voorkomen kan worden.

Je kunt ervoor kiezen om een Nee/Nee- of Nee/Ja-sticker op je brievenbus te plakken. Je krijgt dan geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer. Als heel veel mensen dit doen, dan zullen de winkeliers waarschijnlijk minder folders uitbrengen, omdat ze daarmee hun klanten niet meer kunnen bereiken. Minder folders = minder papier = winst voor het milieu. Deze stickers kan je gratis afhalen bij het gemeente loket.

Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen, maar geen folders meer ontvangen? Kijk dan regelmatig op deze website, of installeer een reclamefolder app. Het is gratis en je kunt al je favoriete winkels bewaren, zodat hun aanbiedingen bij elkaar in een map staan.