Anderwijs

Video

Anderwijs

Vind je het leuk om jongeren te helpen? Heb je een havo- of vwo-diploma en volg je een HBO of universitaire studie? Wil je iets goeds doen in je vrije tijd? Wellicht vind je het dan leuk om als vrijwilliger mee te gaan op Anderwijskamp!

In de zomer van 2018 worden twee bijspijkerkampen georganiseerd. De eerste is van 5 t/m 12 augustus in Driebergen en de tweede is van 12 t/m 19 augustus in Ommen. Voorafgaand aan het kamp vindt er een training plaats. In een intensief programma leer je de andere leiding beter kennen. Ook oefen je met bijspijkeren en bedenken jullie zelf de regels van het kamp. Het enige wat vast staat, is dat er 6 uur per dag wordt bijgespijkerd, de rest bepaald de leiding zelf. Op de website van Anderwijs staat meer informatie over de kampen.

Wil je je als leiding inschrijven? Dat kan hier.